Tel.: 0475 33 28 10

Open 24u - 7/7

Aanvullingen

Warm vlees / componenten
Kalfsreepjes in calvadossaus p.p. € 6,00
Goulash p.p. € 5,00
Boeuf Bourguignon (gestoofd rundvlees) p.p. € 5,00
Biefstukreepjes in stroganoffsaus p.p. € 6,00
Carbonade met champignonsaus p.p. € 6,00
Varkenspoulet met champignons p.p. € 5,00
Duiveltjes eten p.p. € 5,00
Babi Pangang p.p. € 5,00
Varkensvlees in jagersaus p.p. € 5,00
Varkensvlees in saté saus p.p. € 5,00
Varkenshaasje in roomsaus p.p. € 7,50
Kip in boursin saus p.p. € 5,00
Gehaktballetjes in zigeuner- , tomaten- of satesaus p.p. € 5,00
Sjtuf sjtumpkes p.p. € 5,00
Kipfilet in stroganoffsaus p.p. € 5,00
Kipfilet in satesaus p.p. € 5,00
Kip kerry p.p. € 5,00
Kipperagout p.p. € 5,00
Kip Picasso p.p. € 5,00
Kalfspoulet in roomsaus p.p. € 6,00
Bourgondische beenham, Engelse beenham, Canadese beenham in chafing-dish met een warme en twee koude sauzen p.p. € 6,15

Hele hammen (ca. 10 kilo)

p.stuk € 125,00
Aangevuld met rijst / pasta / aardappelgratin en 3 salades p.p. € 7,50
Back to Top Proximedia