Tel.: 0475 33 28 10

Open 24u - 7/7

Emile Seipgens Buffet

Buffet Florenske

Limburgse beekforel omwikkeld met seranoham en gemarineerd in honing mosterd saus

Carpaccio van ossenhaas met gebakken geitenkaasje afgegarneerd met zontomaatjes, pecorino kaas en truffel mayonaise

Vitello tonato gebraden kalfsmuis met tonijn crème op een mooie schaal gepresenteerd. Met kappertjes en rucola sla aangemaakt met kruiden olie

Gevogelte paté met een chutney van rode port en sinaasappel

Grote salade van mesclum, gebakken champignons en spekjes
Opgemaakt met broodcroutons en pijnboompitten

Traditionele salade nicoise  van tonijn, ui, paprika, kappertjes en ansjovis

Sla soorten met plakjes peer, gorgonzola en gehakte walnoot

Warme gerechten:
Gepocheerde zalm omwikkeld met bladspinazie in een kruiden room saus

Gevulde portobello met geitenkaas en huisgemaakte tappenade van rode druif

Kalfsvlees saltimbuca (kalfsoester gevuld met coppa di parma en
Olijven tappenade) in een dragon jus

Smeuïge Risotto met erwten en pecorino kaas

Minimum aantal couverts 15
Prijs per couverts € 17,50

Party Catering Company Metsemakers-Starmans
www.metsemakers.nl tel 0475-332810

Buffet Schinderhannes:

Gevulde wrap met toufou, zon tomaten en Haricovert’s gegratineerd met kaas 
In een hartige tomaten saus

Pasta carbonara met quorn, champignons en truffel

Groenten taartjes van courgette en  ratatouille en gemarineerd met een 
Sesam marinade en afgeblust met witte wijn 
in een kruiden jus

Salade van perse paddenstoelen met kruidenboter

Gratin van broccoli roosjes

Gekonfijte partjes rosenval aardappel met verse rozemarijn en tijm

Chinese salade van taugé komkommer kidney bonen in een zoet zure dressing

Salade mista feta

Mesclum met zontomaat feta kaas en appel dressing

Minimum aantal couverts 15
Prijs per couverts € 17,50

Buffet Schwarze Peter
Midden Limburgs Streek buffet  ( slowfood)

Bloedworst van het slagershuis Metsemakers gebakken in kaneel likeur  in een amuse glaasje met gebakken appeltjes

Livar Spek heerlijk gemarineerd en uitgebakken

Roggebrood met zult van het slagerhuis Metsemakers

Livar Beenham met hamklem in  Limburgse mosterd saus

Oolder kruutje

Dadelbrood met Limburgse grotten kaas

Limburgs kaasplankje

Gebraden Livar Varkenshaas medaillons afgeblust met Roermonds Christoffel bier

Stoofpotje van het galoway rund

Boerepastei ( streekproduct van het slagershuis)

Moffelkook
Broodassortiment

Minimum aantal couverts 15
Prijs per couverts € 17,50

Buffet Beëlzebub:

Visschotel van zalm in een witte wijnsaus.
Varkenshaasjes

Getrancheerde varkenshaas in een calvadosroomsaus
Vlaamse Stoofpot
Stukjes mals Rundvlees met uitjes en bier
Zalmforel

Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Vers gerookte forel

Gefileerde partjes forel met truffels en artisjokken gegarneerd met zalmmousse.
Verse Noorse garnalen salade

Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Hollandse haring

Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Gerookte zalm

Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
IJsselmeer paling

Gerookte paling met roosjes van gerookte heilbot.
Italiaanse Ham

Parmaham met honingmeloen
Rundvleessalade

Koude schotel volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN

Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, verse rauwkost,
BROOD 

Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus
Minimum aantal couverts 25    Prijs per couverts € 22,50

Buffet Emile Seipgens:

Malse Canadese Ham, gebraden in bruine suiker en whisky 
Gebraden Kipfilet

Kippenborstfilet met een zachte Stroganoffsaus.
Boeuf Bourguignonne

Rundvleesreepjes in een rode wijnsaus met ui wortel en selderij
Maatjes haring

Huisgemaakte kipsalade

Provençaalse salade van kip met tomaat, basilicum, pesto en olijfolie
Gepocheerde zalmforel

Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Verse Noorse garnalen salade

Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Gerookte zalm

Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
Kaasplateau

Een selectie Hollandse en Franse kazen:
Rambol, Brie, Camembert, Jong belegen, Kernhem, Danish Blue etc.
Charcuterie

Luxe worst, paté's en vleessoorten:
Boerenpâté, truffelpaté, boerenmetworst, palingworst, peperpaté, paté en crôute, etc.
Rundvleessalade

Koude schotel, volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN

Witte rijst en koude salades waaronder,
aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, 
Broodassortiment
Onze huisgemaakte kruidenboter
SAUZEN

Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus
Minimum aantal couverts 25    Prijs per couverts € 22,50

Back to Top Proximedia