Tel.: 0475 33 28 10

Open 24u - 7/7

Fingerfood buffetten

Finger Food:

Heeft u een feestje of een borrel ? 

Kies dan voor fingerfood. Onder finger food verstaan we diverse kleine hapjes die je uit de hand in 1 à 2 keer weg kan eten. Finger food bestaat uit koude en warme hapjes die op diverse manieren worden gepresenteerd.

Deze gerechten worden direct geserveerd aan uw gasten, elk op een bijzondere manier gepresenteerd
Op deze wijze kunt u met borrel in de hand gewoon lekker doorgenieten, hoeft u niet in een rij te staan voor een buffet terwijl het feest niet onderbroken wordt om te eten.

Combineren van gerechten uit verschillende menu’s is mogelijk

Voorgerechthapjes
Soepje: 

broccoli soep

koolsoep met vers gerookte paling

mosterdsoepje

hartig tomaten soepje

bospaddenstoelen bouillon

Espresso di Verdura

Op de tafels staan hartig gekruide stengels uit eigen keuken

Tussengerechtje : geserveerd op kleine bordjes,glaasjes of kommetjes

Glaasje met zalmtartaartje en kerrie dipje

Hollandse gemarineerde garnalen

Gemarineerde champignons gevuld met een geitenkaasje

Mini tortilla's met gerookte zalm

Tortelini pasta in een 4 kazen sausje

Mini kip-spiesjes

Crostini met huisgerookte kipfilet en limoen-kokos mayonaise

Serranoham met meloen 

Crostini met gerookte zalm en dille crème 

Garnaaltjes met een pasta

Hoofdgerecht

Saté van kip met pindasaus 

Hollandse gemarineerde garnalen

Reuze gamba gebakken in knoflookmarinade omwikkeld met huisgemaakt kasteelspek.

Spiesje van biefstuk van het Galloway rund

Oestertje van het livar varken in honing saus

Frietje zuurvlees

Maak een keuze van 6 uit bovenstaande prijs € 14,40 per persoon ( informeer naar de bedienings mogelijk heden)

 

Fingerfood menu A
Kleine huisgemaakte soep
Warme ontbijtspek met geitenkaas & honing
Carpaccio met ambachtelijk brood op een luxeschaaltje
Gekruide garnalen aan een spiesje van rozemarijn
Mini 'hamburger' van rund op een hard bolletje met pecarino kaas en gebakken ui
Vitello tonato rosé gebraden kalfmuis op een bedje van tonijn crème
Groene asperge met gerookte zalm afgewerkt met truffelsaus
Champignons gemarineerd in knoflook olie
8 stuks €17.60 p.p.

Fingerfood menu B
Tartaartje van kalfsvlees met kwartelei en mosterdcrème
Cappuccino van kreeft met schuim van knoflook
Bladerdeeg met geitenkaas met honing en walnoten
Pastrami van eendenborstfilet met sinaasappelcompote
Huisgemaakte quiche met gerookte paling
Pollo al ajillo
Tomatentoastje met geitenkaas, gegratineerd met rietsuiker
Rillette van gerookte forel met Limburgse mosterd, bieslook crème
8 stuks €19.50 p.p.
 
Fingerfood menu C
Roergebakken gamba's in de schil met knoflook
Rauwe gemarineerde tonijn met koriander-soya dressing
Plakjes gebraden ossenhaas met truffelolie, parmezaanse kaas en rucola
Huisgemaakte aardappelsalade van Roseval aardappel met spekjes
Wilde spinazie en gemarineerde eendenborst
Soesje gevuld met geitenkaas gegarneerd met honing en munt
Bonbonnetje van gedroogde ham en meloen
Gegrilde kip in prei-roomsaus
8 stuks € 19.50 p.p.

Fingerfood menu D
Salade van roseval aardappel, lamsham, artisjokken en ei
Geroosterde groene asperges met radijs en mosterdvinaigrette
Inktvisringetjes op een bedje van groene sla
Verse doperwtjes soep met gekarameliseerde uitjes
Kerrie stoofpotje met kabeljauw en paprika
Aardappelschotel met kaas uit de oven
Bonbon van gerookte zalm gevuld met rucola sla en truffeltapenade
Gazpacho zomerse tomaat paprika soep gekoeld
8 stuks €19.50 p.p.

Fingerfood menu E
In dille en zeezout gemarineerde Noorse zalm met een klassieke mosterd-dillesaus
Paté van parelhoen, kip en eendenmousse met een fruitige vijgen chutney
Gerookte paling op een bedje van salsde met een mierikswortelsaus
Op italiaanse wijze gerookte ham met Galia meloen
Stukjes kipfilet in een overheerlijke pindasaus
Pastarolletjes met een vleesvulling en Danish Blue
Gepocheerde zalm in een witte wijnsaus
Vispannetje met een zachte Chablis saus
8 stuks € 19.50 p.p.

 


Fingerfood dessert menu
Huisgemaakte chocolademouse

Verse chocolademousse met echte chocolade

Soufflé glacé

Luchtige soufflé van passievruchten

Gekonfijte ananas

Vers gekonfijte ananas met frambozensaus

Originele tiramisu

Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom

Soepje van rood fruit

Compositie van vers rood fruit en vanille-ijs

Taartje van frambozen

Frambozentaartje met slagroom en verse frambozen

Bavaroise

Aardbeien bavaroise met verse aardbeien

Verschillende petit-fours


Back to Top Proximedia