Buffet Florenske
Limburgse beekforel omwikkeld met seranoham en gemarineerd in honing
mosterdsaus
Carpaccio van ossenhaas met gebakken geitenkaasje afgegarneerd met
zontomaatjes, pecorino kaas en truffelmayonaise
Vitello tonato gebraden kalfsmuis met tonijn crème op een mooie schaal
gepresenteerd. Met kappertjes en rucola sla aangemaakt met kruidenolie
Gevogelte paté met een chutney van rode port en sinaasappel
Grote salade van mesclum, gebakken champignons en spekjes, pgemaakt met broodcroutons en pijnboompitten
Traditionele salade nicoise van tonijn, ui, paprika, kappertjes en ansjovis
Slasoorten met plakjes peer, gorgonzola en gehakte walnoot
Warme gerechten:
Gepocheerde zalm omwikkeld met bladspinazie in een kruidenroomsaus
Gevulde portobello met geitenkaas en huisgemaakte tappenade van rode
druif
Kalfsvlees saltimbuca (kalfsoester gevuld met coppa di parma en
Olijven tappenade) in een dragonjus
Smeuïge Risotto met erwten en pecorino kaas
broodassortiment
Prijs per couverts € 22,90
Party Catering Company Metsemakers-Starmans
www.metsemakers.nl tel 0475-332810
Buffet Schinderhannes:
Gevulde wrap met tofu, zontomaten en Haricoverts gegratineerd met kaas
In een hartige tomatensaus
Pasta carbonara met quorn, champignons en truffel
Groentetaartjes van courgette en ratatouille gemarineerd met een
Sesam marinade en afgeblust met witte wijn in een kruiden jus
Salade van verse paddenstoelen met kruidenboter
Gratin van broccoli roosjes
Gekonfijte partjes rosenval aardappel met verse rozemarijn en tijm
Chinese salade van taugé, komkommer en kidneybonen in een zoetzure
dressing
Salade mista feta
Mesclum met zontomaat feta kaas en appel dressing
Prijs per couverts 21,00
Buffet Schwarze Peter
Midden Limburgs Streek buffet ( slowfood)
Bloedworst van het slagershuis Metsemakers gebakken in kaneel likeur in
een amuse glaasje met gebakken appeltjes
Livar Spek heerlijk gemarineerd en uitgebakken
Roggebrood met zult van het slagerhuis Metsemakers
Livar Beenham met hamklem in Limburgse mosterd saus
Oolder kruutje
Dadelbrood met Limburgse grotten kaas
Limburgs kaasplankje
Gebraden Livar Varkenshaas medaillons afgeblust met Roermonds
Christoffel bier
Stoofpotje van het galoway rund
Boerepastei ( streekproduct van het slagershuis)
Uitjesmonagask
Broodassortiment
Prijs per couverts € 21,00
Buffet Beëlzebub:
Visschotel van zalm in een witte wijnsaus.
Varkenshaasjes
Getrancheerde varkenshaas in een calvadosroomsaus
Vlaamse Stoofpot
Stukjes mals Rundvlees met uitjes en bier
Zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Vers gerookte forel
Gefileerde partjes forel met truffels en artisjokken gegarneerd met zalmmousse.
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook Hollandse haring Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Gerookte zalm
Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
IJsselmeer paling
Gerookte paling met roosjes van gerookte heilbot.
Italiaanse Ham Parmaham met honingmeloen
Rundvleessalade Koude schotel volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade,
tomatensalade, verse rauwkost,
BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes
Onze huisgemaakte kruidenboter
SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus
Prijs per couverts € 25,50
Buffet Emile Seipgens:
Malse Canadese Ham, gebraden in bruine suiker en whisky
Gebraden Kipfilet
Kippenborstfilet met een zachte Stroganoffsaus.
Boeuf Bourguignonne
Rundvleesreepjes in een rode wijnsaus met ui wortel en selderij
Maatjes haring
Huisgemaakte kipsalade
Provençaalse salade van kip met tomaat, basilicum, pesto en olijfolie
Gepocheerde zalmforel
Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Verse Noorse garnalen salade
Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Gerookte zalm
Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
Kaasplateau
Een selectie Hollandse en Franse kazen:
Rambol, Brie, Camembert, Jong belegen, Kernhem, Danish Blue etc.
Charcuterie
Luxe worst, paté's en vleessoorten:
Boerenpâté, truffelpaté, boerenmetworst, palingworst, peperpaté, paté en crôute, etc.
Rundvleessalade
Koude schotel, volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN
Witte rijst en koude salades waaronder,
aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade,
Broodassortiment
Onze huisgemaakte kruidenboter
SAUZEN
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus
Prijs per couverts € 25,50