Metsemakers Starmans - Party catering company

Bestel hier

Buffet Florenske

Limburgse beekforel omwikkeld met seranoham en gemarineerd in honing
mosterdsaus


Carpaccio van ossenhaas met gebakken geitenkaasje afgegarneerd met
zontomaatjes, pecorino kaas en truffelmayonaise


Vitello tonato gebraden kalfsmuis met tonijn crème op een mooie schaal
gepresenteerd. Met kappertjes en rucola sla aangemaakt met kruidenolie

Gevogelte paté met een chutney van rode port en sinaasappel


Grote salade van mesclum, gebakken champignons en spekjes, pgemaakt met broodcroutons en pijnboompitten


Traditionele salade nicoise van tonijn, ui, paprika, kappertjes en ansjovis


Slasoorten met plakjes peer, gorgonzola en gehakte walnoot


Warme gerechten:
Gepocheerde zalm omwikkeld met bladspinazie in een kruidenroomsaus


Gevulde portobello met geitenkaas en huisgemaakte tappenade van rode
druif


Kalfsvlees saltimbuca (kalfsoester gevuld met coppa di parma en
Olijven tappenade) in een dragonjus


Smeuïge Risotto met erwten en pecorino kaas


broodassortiment


Prijs per couverts € 22,90

Party Catering Company Metsemakers-Starmans
www.metsemakers.nl tel 0475-332810

Buffet Schinderhannes:

Gevulde wrap met tofu, zontomaten en Haricoverts gegratineerd met kaas
In een hartige tomatensaus


Pasta carbonara met quorn, champignons en truffel


Groentetaartjes van courgette en ratatouille gemarineerd met een
Sesam marinade en afgeblust met witte wijn in een kruiden jus


Salade van verse paddenstoelen met kruidenboter


Gratin van broccoli roosjes


Gekonfijte partjes rosenval aardappel met verse rozemarijn en tijm


Chinese salade van taugé, komkommer en kidneybonen in een zoetzure
dressing


Salade mista feta


Mesclum met zontomaat feta kaas en appel dressing


Prijs per couverts 21,00

 

Buffet Schwarze Peter
Midden Limburgs Streek buffet  ( slowfood)

Bloedworst van het slagershuis Metsemakers gebakken in kaneel likeur in
een amuse glaasje met gebakken appeltjes


Livar Spek heerlijk gemarineerd en uitgebakken


Roggebrood met zult van het slagerhuis Metsemakers


Livar Beenham met hamklem in Limburgse mosterd saus


Oolder kruutje


Dadelbrood met Limburgse grotten kaas


Limburgs kaasplankje


Gebraden Livar Varkenshaas medaillons afgeblust met Roermonds
Christoffel bier


Stoofpotje van het galoway rund


Boerepastei ( streekproduct van het slagershuis)


Uitjesmonagask


Broodassortiment


Prijs per couverts € 21,00

Buffet Beëlzebub:

Visschotel van zalm in een witte wijnsaus.
Varkenshaasjes

Getrancheerde varkenshaas in een calvadosroomsaus
Vlaamse Stoofpot
Stukjes mals Rundvlees met uitjes en bier
Zalmforel

Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Vers gerookte forel

Gefileerde partjes forel met truffels en artisjokken gegarneerd met zalmmousse.
Verse Noorse garnalen salade

Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook Hollandse haring Maatjes haring, geserveerd met gesnipperde uitjes.
Gerookte zalm

Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
IJsselmeer paling

Gerookte paling met roosjes van gerookte heilbot.
Italiaanse Ham Parmaham met honingmeloen

Rundvleessalade Koude schotel volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN

Witte rijst en koude salades waaronder, aardappelsalade, witte koolsalade,
tomatensalade, verse rauwkost,

BROOD
Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en luxe tafelbroodjes

Onze huisgemaakte kruidenboter

SAUZEN
Kerrie roommayonaise met gember
Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus

Prijs per couverts € 25,50

Buffet Emile Seipgens:

Malse Canadese Ham, gebraden in bruine suiker en whisky 
Gebraden Kipfilet

Kippenborstfilet met een zachte Stroganoffsaus.
Boeuf Bourguignonne

Rundvleesreepjes in een rode wijnsaus met ui wortel en selderij
Maatjes haring

Huisgemaakte kipsalade

Provençaalse salade van kip met tomaat, basilicum, pesto en olijfolie
Gepocheerde zalmforel

Vers gepocheerde zalmforel geparfumeerd met citroendruppels
Verse Noorse garnalen salade

Frisse salade van Noorse garnalen in een zure roomsaus met appel, augurk en bieslook
Gerookte zalm

Vers gerookte zalm met een mosterddillesaus
Kaasplateau

Een selectie Hollandse en Franse kazen:
Rambol, Brie, Camembert, Jong belegen, Kernhem, Danish Blue etc.
Charcuterie

Luxe worst, paté's en vleessoorten:
Boerenpâté, truffelpaté, boerenmetworst, palingworst, peperpaté, paté en crôute, etc.
Rundvleessalade

Koude schotel, volgens ambachtelijk recept
GARNITUREN

Witte rijst en koude salades waaronder,
aardappelsalade, witte koolsalade, tomatensalade, 
Broodassortiment
Onze huisgemaakte kruidenboter
SAUZEN

Romige cocktailsaus met een vleugje whisky
Mosterd-dille saus en Ravigottesaus

Prijs per couverts € 25,50

Catering bestellen?

Laat Metsemakers Starmans uw catering verzorgen!

Contact

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken