Herfstbuffet 1

- Rundvleessalade met gevuld eitje
- Wildzwijnenham met asperges
- Herfstsalade
- Huisgemaakte Aardappelsalade
- Wild en rozijnenpate
- Gerookte Kloosterham met meloen
- Viscombinatie met gepocheerde Schotse zalm, forel en garnalen krab schotel
- Runderstoverij met rode ui en prei
- Konijnen filet op Limburgse wijze
- Gekookte peterselie aardappeltjes
- Pasta a la funghi
- Herfst Rauwkost met bleekselderij, appeltjes en rozijntjes
- Rode Kool salade
- Broodassortiment met botertjes.
Prijs per persoon € 27,50 inclusief servies, het reinigen hiervan € 1,50 p.p
Herfstbuffet 2:

- Houthakkerstoofpotje ( gestoofd rundvlees in een saus van rode ui en bokbier)
- Gestoofde Speenbig carbonaadjes in preiselbeeren saus
- Chipolaat worstjes in een bospaddestoelen saus
- Elsasser wijnzuurkool met rozijntjes en ananas
- Hutspot
- Aardappelpuree ouderwets lekker
- Aardappel broccoli gratin
- Herfst salade
- Spekjes salade
Dessert: Warm gestoofd appeltje in basterdsuiker of peertje in en rode wijn gelei met slagroom,
Per persoon € 27,50 incl servies, het reinigen hiervan € 1,50 p.p
Herfstbuffet 3:
- Salade – geitenkaas – walnoot – gerookte eendenborst – gestoofde peer
- Gemengde paddestoelen – kruidenolie
- Stamppot – pompoen – appel – rucola – oude Beemsterkaas
- Gnocchi – spruitjes – bospeen – truffelsaus – hazelnootboter
- Varkenshaasbiefstuk – ham – tijmsaus
- Versgebakken broden – broodsmeersels
€ 29,90 p.p Per persoon € 27,50 incl servies reinigen €1,50 p.p
Wild buffet:
Een buffet met warme specialiteiten
- Herten goulash
- Hazenpeper/ speenbig hammetje
- Gestoofde konijnen bouten
- Gestoofd appeltje of peertje
- Zuurkool stamppot
- Boeren kool
- Rode kool
- Spruitjes
- Aardappelpuree
- Preiselbeeren
- Spekjes salade
Prijs per persoon € 29,50 inclusief servies. Het reinigen hiervan € 1,50 p.p
Trio dessert op bord Hemelse modder, kaneel parfait, kletskoppen met whiskey room
€ 9,50 p.p
Herfst / Winterbuffet
3 soorten Stamppotten (naar gelang het aantal personen)
- Bourgondische Beenham
- Braadworst en Rookworst
- Breughels Gebraad
- Jus
- Gestoofde Appel of Peer
€ 21,50 per persoon
Dit in combinatie met 2 soorten Wild - € 24,75,50 per persoon.
Graag leveren wij hier borden en bestek bij .
Eventueel reinigen € 1,50 per persoon.
Beiers Buffet
(vanaf 30 personen)
Huisgemaakte salades:
- Duitse aardappelsalade met augurk / bieslook
- Duitse nudel pastasalade met pesto
- Limburgse koude schotel met rundvlees
- Beierse aardappelsalade met olie / azijn
Koude specialiteiten:
- Gegrilde kip drumsticks
- Mini varkensfilet schnitzels
- Duitse mini frikandel met mosterd
- Schwartzwalder rauwe ham met meloen
- Roggebrood sneetjes met Obätzer kaas
- Roggebrood sneetjes met gegrild spek
- Plateau van Beierse vleeswaren en kaassoorten
- Gevulde eieren
- Halve peren/perziken
Rauwkost salades:
- Komkommersalade met dille
- Spitskoolsalade met cocktailuitjes
- Selderij / wortelsalade met appel
- Witte koolsalade met kummel
Warm vlees: (Keuze uit 2 soorten)
- Beierse grillworst in warme currysaus
- Varkensfiletreepjes met uienringen (spiessbraten)
- Goulash van varkensfricandeau
- Sauer Braten (Runder zuurvlees)
Uitbreiding warm:
- Gebakken aardappelpartjes met zuurkool OF
- Eier Spätzle (Beiers pasta gerecht)
Inclusief brood en boter:
- Rustiek brood / Stokbrood
- Kruidenboter,
€ 22,50 PER PERSOON
BORDEN EN BESTEK GRATIS
AFWASKOSTEN € 1,50 PP
Bent u met minder dan 30 personen, wij maken u een voorstel op maat. Samenstellingen kunnen naar uw wensen worden aangepast.