Op eerste en tweede kerstdag wordt niet bezorgd, Uw catering bestelling mag u ophalen 1e en 2e kerstdag om 10.30 uur
Op oudejaarsdag bezorgen wij tussen 10.00 en 17.00 uur. 1januari wordt niet bezorgd.
Kerstbuffet 2016
Koude schotel
Gevuld ei
Ham met asperge
Kerst salade
Witte kool met rozijntjes
Meloenpartjes met Kloosterham
Wild paté met saus Monegask
Afbak broodjes met kruidenboter.....minimaal 5 personen ..........€ 14,90 p.p. minder personen + 20 %
Uitbreiding met visschotel
Gerookte forel
Verse Schotse zalm
Cocktailsaus./ dille saus.....................€ 6,00 p.p. minimaal 5 personen minder personen + 20 %
Uitbreiding met warm gerecht maak een keuze
À kalfsvlees in calvadossaus
B. Bourgondische ham in de rode portsaus
C. Varkenshaas in bospadden-stoelensaus
D Biefstukreepjes in stroganoffsaus
E Zalm in Hollandaise saus...................€ 6,00 p.p. minder personen + 20 %
Warme buffetten.
Buffet. 1
Bospaddenstoelensoep
Aardappelgratin
Gestoofde Peertjes
Groente trio van spruitjes, rode kool, en broccoli
Varkenshaas in bospadden-stoelensaus
Bourgondische ham in de rode port saus.......€ 18,50 p.p.
Buffet 2
Krachtig runderbouillon Henri VIII
Aardappelgratin
Groentetrio van spruitjes, rode kool en broccoli
Kalfsvlees in calvadossaus
Zalm in Hollandaise saus.....................€ 18,50 p.p.
Herfst/winterbuffet
Aardappelpuree
Hertengoulash
Konijnenfilet op grootmoederwijze
Hazenpeper
Groente trio van spruitjes, rode kool en broccoli
Kloosterham met meloen
Witte kool met rozijntjes
Kartoffelsalade
Viscombinatie van gerookte forel en verse zalm
Afbakbroodjes en kruiden boter...................€ 22,50 p.p.
Dessertkwartetje:
Panne cotta
Chocolade mousse
Bosvruchten bavarois
Petit four..................................€ 7,50 p.p.
Diverse voorgerechten
- Vitello Tonato Kalfsmuis met tonijn pijnboompitjes en zontomaatjes.
€ 9,50 p.p
- Carpaccio van ossenhaas met rucola sla,zontomaatjes Parmezaanse kaas en truffel mayonaise
€ 9,50 p.p.
- triangel van vis
Gerookte zalm gerookte forel gamba's
Cocktail saus en truffelmayonaise
€ 11,50 p.p.
- Verse meloenpartjes met seranoham
Wild pate met veenbessen confituur
Gerookte eendenborst filet met vijgencompote
€ 9,50 p.p.
Diverse amuses
À. Geitenkaasmousse met asperge en eendenborstfilet
B. Gerookte zalm met truffelmayonaise
C. Gerookte seranoham met vijgen en balsamicodressing
D. Scampi's met een mosterd dille dressing. Alles in glaasjes of op lepels
per stuk ………………………………………………………€ 2,40
Gourmet En steengrill compleet
Schotel met diverse soorten vlees ( 350gr)
3 Rauwkost salades ( witte kool, waldorf, farmer)
Sausjes
Uien en champignons
Aardappelschijfjes
Braad boter
Kruidenboter
Afbakstokbrood ................................................. € 13,50 p.p
Het vlees kan ook vervangen worden voor div soorten vis of wild € 18,00 p.p.
Alleen gourmet vlees ................................... € 8,50
p.p.
Alleen vis...................................................... € 13,50 p.p.
Alleen wild................................................... € 13,50 p.p.
Wij wensen u een fijne kerst en een goed 2017
Verder voor Oud en Nieuw:↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Tapas buffet minimaal 10 personen:
|
|
Italiaans buffet minimaal 10 personen:
Parmaham met meloen |
Pasta salade |
Salade van Mozarella en tomaten |
Italiaanse rauwkost |
Scampi's (koud) met knoflooksaus |
Parma ham met meloen |
Gegrilde tomaten met kruiden |
Ovenaardappeltjes met thijm en oregano |
Varkensvlees op Napolitaanse wijze |
Lasagne Bolognese |
Italiaanse Kalfsragoût |
|
Verschillende soorten olijven |
Salade Tricolore |
Bloembrood |
Ciabattabrood |
Kruidenboter |
€ 18,50 per persoon |
Fingerfood voor kerst en oud en nieuw
Kleine huisgemaakte soep |
Warme ontbijtspek met geitenkaas & honing |
Carpaccio met ambachtelijk brood op een luxeschaaltje |
Gekruide garnalen aan een spiesje van rozemarijn |
Mini 'hamburger' van rund op een hard bolletje met pecarino kaas en gebakken ui |
Vitello tonato rosé gebraden kalfmuis op een bedje van tonijn crème |
Groene asperge met gerookte zalm afgewerkt met truffelsaus |
Champignons gemarineerd in knoflook olie |
Tartaartje van kalfsvlees met kwartelei en mosterdcrème |
Cappuccino van kreeft met schuim van knoflook |
Bladerdeeg met geitenkaas met honing en walnoten |
Pastrami van eendenborstfilet met sinaasappelcompote |
Huisgemaakte quiche met gerookte paling |
Pollo al ajillo |
Tomatentoastje met geitenkaas, gegratineerd met rietsuiker |
Rillette van gerookte forel met Limburgse mosterd, bieslook crème |
Per stuk € 2,75