Tel.: 0475 33 28 10

Open 24u - 7/7

Kerstmenu 2016

Op eerste en tweede kerstdag wordt niet bezorgd, Uw catering bestelling  mag u ophalen 1e en 2e kerstdag om 10.30 uur

Op oudejaarsdag bezorgen wij tussen 10.00 en 17.00 uur. 1januari wordt niet bezorgd.

 

Kerstbuffet 2016

 

Koude schotel

Gevuld ei

Ham met asperge

Kerst salade

Witte kool met rozijntjes

Meloenpartjes met Kloosterham

Wild paté met saus Monegask

Afbak broodjes met kruidenboter.....minimaal 5 personen ..........€ 14,90 p.p. minder personen + 20 %

 

Uitbreiding met visschotel

 

Gerookte forel

Verse Schotse zalm

Cocktailsaus./ dille saus.....................€ 6,00 p.p. minimaal 5 personen           minder personen + 20 %

 

Uitbreiding met warm gerecht maak een keuze

À  kalfsvlees in calvadossaus

B. Bourgondische ham in de rode portsaus

C. Varkenshaas in bospadden-stoelensaus

D  Biefstukreepjes in stroganoffsaus

E  Zalm in Hollandaise saus...................€ 6,00 p.p.      minder personen + 20 %

 

Warme buffetten.

 

Buffet. 1

Bospaddenstoelensoep

 

Aardappelgratin

Gestoofde Peertjes

Groente trio van spruitjes, rode kool, en broccoli

Varkenshaas in bospadden-stoelensaus

Bourgondische ham in de rode port saus.......€ 18,50 p.p.

 

Buffet 2

Krachtig runderbouillon Henri VIII

 

Aardappelgratin

Groentetrio van spruitjes, rode kool en broccoli

Kalfsvlees in calvadossaus

Zalm in Hollandaise saus.....................€ 18,50 p.p.

 

Herfst/winterbuffet

 

Aardappelpuree

Hertengoulash

Konijnenfilet op grootmoederwijze

Hazenpeper

Groente trio van spruitjes, rode kool en broccoli

Kloosterham met meloen

Witte kool met rozijntjes

Kartoffelsalade

Viscombinatie van gerookte forel en verse zalm

Afbakbroodjes en kruiden boter...................€ 22,50 p.p.

 

Dessertkwartetje:

 

Panne cotta

Chocolade mousse

Bosvruchten bavarois

Petit four..................................€ 7,50 p.p.

 

 

Diverse voorgerechten

  • Vitello Tonato Kalfsmuis met tonijn pijnboompitjes  en zontomaatjes.      
    € 9,50 p.p
  • Carpaccio van ossenhaas met rucola sla,zontomaatjes Parmezaanse kaas en truffel mayonaise
    € 9,50 p.p.
  • triangel van vis
    Gerookte zalm gerookte forel gamba's
    Cocktail saus en truffelmayonaise
    € 11,50 p.p.
  • Verse meloenpartjes met seranoham
    Wild pate met veenbessen confituur
    Gerookte eendenborst filet met vijgencompote
    € 9,50 p.p.

 

 

 

Diverse amuses

 

À.    Geitenkaasmousse  met asperge en eendenborstfilet

B.    Gerookte zalm met truffelmayonaise

C.    Gerookte seranoham met vijgen en balsamicodressing

D.    Scampi's met een mosterd dille dressing. Alles in glaasjes of op lepels

        per stuk ………………………………………………………€ 2,40

 

Gourmet   En steengrill compleet

 

Schotel met diverse soorten vlees ( 350gr)

3 Rauwkost salades ( witte kool, waldorf, farmer)

Sausjes

Uien en champignons

Aardappelschijfjes

Braad boter

Kruidenboter

Afbakstokbrood .................................................                              € 13,50 p.p

 

Het vlees kan ook vervangen worden voor div soorten vis of wild € 18,00 p.p.

 

Alleen gourmet vlees ...................................                                   € 8,50

p.p.

Alleen vis......................................................                                   € 13,50 p.p.

Alleen wild...................................................                                    € 13,50 p.p.

 

 

 Wij wensen u een fijne kerst en een goed 2017

 

 

 

Verder voor Oud en Nieuw:↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Tapas buffet minimaal 10 personen:

 

Amuse van groenten crunch

Amuse van  tonijn

Olijven gesorteerd

Zontomaatjes

Tapenade tricolore

Siranoham

Tortillia chips met saus

Tortillias met zalm

Vleeswaren Spaanse specialiteiten

Kaas plateau

Komkommer gevuld met pesto

Tex mex balletjes

Knoflooksaus

Sweet and Sauersaus

Dillesaus

Vijgen met seranoham

 

Salade courgette pesto

 

Peppadews

Sweet and Bite

 

Broodassortiment

Tapashapjes

Scampi’s in en knoflooksausje

 

Site plate

Vorkjes

Servetten

€ 17,50 per persoon

 

 

Italiaans buffet minimaal 10 personen:

 

Parmaham met meloen

Pasta salade

Salade van Mozarella en tomaten

Italiaanse rauwkost

Scampi's (koud) met knoflooksaus

Parma ham met meloen

Gegrilde tomaten met kruiden

Ovenaardappeltjes met thijm en oregano

Varkensvlees op Napolitaanse wijze

Lasagne Bolognese

Italiaanse Kalfsragoût

 

Verschillende soorten olijven

Salade Tricolore

Bloembrood

Ciabattabrood

Kruidenboter

€ 18,50 per persoon

 

 

 

Fingerfood voor kerst en oud en nieuw

 

Kleine huisgemaakte soep

Warme ontbijtspek met geitenkaas & honing

Carpaccio met ambachtelijk brood op een luxeschaaltje

Gekruide garnalen aan een spiesje van rozemarijn

Mini 'hamburger' van rund op een hard bolletje met pecarino kaas en gebakken ui

Vitello tonato rosé gebraden kalfmuis op een bedje van tonijn crème

Groene asperge met gerookte zalm afgewerkt met truffelsaus

Champignons gemarineerd in knoflook olie

Tartaartje van kalfsvlees met kwartelei en mosterdcrème

Cappuccino van kreeft met schuim van knoflook

Bladerdeeg met geitenkaas met honing en walnoten

Pastrami van eendenborstfilet met sinaasappelcompote

Huisgemaakte quiche met gerookte paling

Pollo al ajillo

Tomatentoastje met geitenkaas, gegratineerd met rietsuiker

Rillette van gerookte forel met Limburgse mosterd, bieslook crème

 

Per stuk € 2,75

Back to Top Proximedia