Metsemakers Starmans - Party catering company

Bestel hier

Kerstmenu 2023

Op Eerste en Tweede kerstdag zijn wij gesloten.

Uw kerstbestelling kunt u 24 december om 11.00 uur afhalen Schoolstraat 1 Herten.. Op Oudejaarsdag bezorgen wij tussen 10:00 en 17:00 uur. Op 1 januari bezorgen wij niet.

Aan onderstaande buffetten is geen minimum verbonden.

KOUDE BUFFET

Koude schotel
Gevuld eitje
Ham met asperge
Pasta salade
Kip kerry salade
Seranoham met meloen
Wildpastei met saus Monegask
Vers fruitsalade
Kruidenboter
Afbak mini broodjes

per persoon€ 22,50
Visschotel Verse schotse zalm
Gerookte forel
Garnalen krab salade
Cocktailsaus
Mosterd dille saus
 
per persoon€ 5,00
Warmvlees:Maak een keuze uit 1 of 2 gerechten.
A: varkenshaas in bospaddenstoelensaus
B: bourgondische ham in rode wijnsaus
C: kalfsvlees en calvadossaus
D bief stroganoff
E: herten goulash
F: Schotse zalm in hollandaise saus
 € 7,50

Warm Buffet Diner:

Aardappelgratin
Aardappelpuree
Groente trio: rode kool, spruitjes en broccoli
Gestoofd peertje

Gestoofd rundvlees
Varkenshaas in bospaddenstoelensaus
Bourgondische ham in rode wijnsaus

Of gecombineerd met een of meerdere wild gerechten

A: Hertengoulash
B: Hazenpeper
C: Konijnenbout op Limburgse wijze
 € 27,50

Kerst Winter Buffet Diner,

Aardappelsalade
Rode koolsalade met appel en rozijnen
Koude schotel
Pastasalade
Wildpastei met saus Monegask
Seranoham met meloen
Ham rolletje met asperge
Gevuld eitje
Kruidenboter
Afbak mini broodjes

Aardappelpuree
Konijnenbout op grootmoederswijze
Hertengoulash of Hazepeper
Groente duo spruitjes en rode kool
Gestoofd peertje
 € 29,50
Viscombinate

Gerookte zalm
Gerookte forel
Krabsalade
Cocktail saus
Mosterddille saus
 € 9,50

ITALIAANS BUFFET

Warme gerechten:

Lasagne
Kip Napoli
Kalfsvlees in pesto saus
Gebakken Krielaardappeltjes met oregano en basilicum.

Pastasalade
Tomatensalade
Rauwkost salade
Gegrilde Tomaatjes met mozzarella
Seranoham met meloen
Scampi’s met truffelsaus
Tapenade
Kruidenboter pommodori
Olijven/ zontomaten
Afbak breekbrood
 € 24,50

TAPAS hapjes plank:

Diverse worst soorten
Olijven/ zontomaat
Pepadews
Ansjovis spiesje
Tomaat mozzarella spiesje
Pikant kipspies
Scampi spies
Kaasblokjes
Knabbelgroenten
Vijgen brood
Kaasplankje
Gehaktballetjes met dipsaus
Amuse van gerookte zalm
Amuse van seranoham met meloen en cactus vijg
Mini zalm wrap
 € 22,50 p.p.

VEGETARISCHE GERECHTEN

Paprika gevuld met couscous
Portabello met geitenkaas
Courgettes bol gevuld met risotto
Rode bieten burger
Groenten taartjes
 € 7,50 per gerecht p.p
Vegetarisch kip in stroganoffsaus
Vegetarische balletjes in tomatensaus
Risotto met champignons
 € 18,50 p.kg.
Soepen
Bospaddestoelensoep
Courgettesoep
Oosterse Pompoensoep
Zoete aardappelsoep met buikspek
Kreeftenbisque
 € 4,25 p. halve liter.

FINGERRFOOD GERECHTEN

Seranoham met meloen in balsamico dressing met cactusvijg
Gerookte zalm met groene asperges in mosterddille dressing
Scampi spies op een bedje van venkel met truffeldressing
Hollandse garnalen in een glaasje met appel ijsbergsla en cocktailsaus
Carpaccio
Vitello tonato
Wilde spinazie met gemarineerde eendenborst
Gemarineerde champignons gevuld met roomkaas bieslook
Bonbon van gerookte zalm met rucola sla en mosterddressing
Bospaddestoelensoep
Courgettesoep
Oosterse Pompoensoep
Zoete aardappelsoep met buikspek
Kreeftenbisque

Wild paté met preiselberen marinade
 € 3,50 pst
Dessertjes

VOORGERECHTEN

Carpaccio met rucola sla, pijnboompjes Parmezaanse kaas zontomaat en truffelsaus

Vitello tonato Kalfsvlees met tonijn en cocktailsaus

Seranoham met meloen
Wild paté met preiselbeeren compote

Gerookte zalmrolletje gevuld met roomkaas
Stukjes forel en een glaasje garnalencocktail

Rode bieten carpaccio

Carpaccio van Hert
 € 12,50

DESSERTS

Panna cotta met rode besjes

Tiramisu

Romanoff met verse aardbeien

Pure chocolademousse

Bailey mousse


Alles in luxe glaasjes gemaakt.
 € 7,50 pst.

EXTRA LUXE DESSERTS € 12,50 p.p

Ruby cube
Ruby Anglaise op een bodem van yoghurt met frambozencompote

Hazelnoot crunch taartje
Hazelnootbavarois met krokant interieur van karamel met hazelnootstukjes

Baba manque
Een opengewerkte bol van valrhona tropilla noir chocolade, gebakken banaan en mousse van mango passievrucht.



Cheesecake triple chocolade

Cheesecake sinaasappel

Geheel te bestellen € 16,00

Warmvlees componenten;

Herten Goulash
Hazenpeper
Kalfs ragout
Varkens haas in Bospaddestoelen saus
 € 13,75 p. 500 gr
Wildragout€ 1,95 per 100 gr
Kippen ragout€ 8,75 per 500 gr
Gehakt balletjes in tomaten saus€ 1,55 per 100 gr
Konijn op Limburgse wijze€ 7,50 grote bout.

Gourmet Schotels voor de feestdagen

Bij ons kunt u terecht voor heerlijke gourmet schotels voor de feestdagen. Ideaal voor gelegenheden zoals sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Onze gourmet schotel bestaat uit:

  • Hamburgertje van rundvlees
  • Varkensoester
  • Slavinkje
  • Biefstukje
  • Kipfiletje
  • Sausijsje
  • Kalkoenfiletje
  • Speklapje

Bijgerechten:
  • Farmer salade
  • Koude schotel
  • Witte koolsalade
  • Fruitsalade
  • Rauwkostsalade
  • Cocktail, knoflook en zigeuner saus
  • Kruidenboter
  • Stokbrood
  • Champignons
  • Uien en paprika ringen
  • Pannenkoekbeslag
  • Eitjes
  • Aardappelschijfjes

Per persoon € 18,50

Vis Gourmet meerprijs € 9,50

Wild gourmet meerprijs € 9,50

Alleen het vlees € 9,00 p.p.

Gourmet stellen indien voorradig gratis.

 

Catering bestellen?

Laat Metsemakers Starmans uw catering verzorgen!

Contact

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken