Kerstmenu 2020
Op Eerste en Tweede kerstdag wordt niet bezorgd, uw bestelling is af te halen om 10:30 uur. Op Oudejaarsdag bezorgen wij tussen 10:00 en 17:00 uur. Op 1 januari bezorgen wij niet.
Aan onderstaande buffetten is geen minimum verbonden.
Beschrijving
Voorgerecht
Herten carpaccio, truffel mayonaise, rodekool, oude kaas en noten | € 15,00 |
Carpaccio van coquilles | € 15,00 |
Carpaccio van hert | € 12,50 |
Trio van wild | € 15,00 |
Tussengerecht
Gekarameliseerd uiensoep met knoflook croutons | € 7,50 |
Schorsenerensoep met gebrande prei en selderij | € 7,50 |
Bisquekreeftensoep | € 7,50 |
Vissoep |
Hoofdgerecht
Varkenshaas, paddenstoelen saus, seizoens garnituur | € 15,00 |
Dessert | |
Chocolade moelleux | € 7,50 |
Warme gerechten los te bestellen.
Ree stoverij | € 9,50 p.p |
Herten stoverij | € 9,50 |
Wild stoverij | € 9,50 |
Kerstbuffet
Koud Buffet
Koude schotel
- Gevuld eitje
- Ham met asperges
- Pasta salade
- Kip kerrie salade
- Serranoham met Meloen
- Wildpastei met saus Monegask
- Verse fruitsalade
- Kruidenboter
- Afbak mini broodjes
Uitbreiding met visschotel:
- Verse schotse zalm
- Gerookte forel
- Garnalen krab salade
- Cocktailsaus
- Mosterdillesaus
€7,50 p.p.
Uitbreiding met warm gerecht:
- A. Varkenshaas in bospaddenstoelensaus
- B. Bourgondische ham in de rode wijnsaus
- C. Kalfsvlees en calvadossaus
- D. Bief stroganoff
- E. Herten Goulash
- F. Schotse Zalm in Hollandaise saus
€7,50 p.p.
Warme buffetten
Buffet 1
Maak een keuze uit: Bospaddenstoelensoep, Heldere runderbouillon met groentjes, Broccoli soep.
- Aardappelgratin
- Gestoofde Peertjes
- Groente trio van spruitjes, rode kool, en broccoli
Maak een keuze uit: een of 2 soorten:
- Varkenshaas in bospadden-stoelensaus
- Gestoofd rundvlees ( boeuff bourguignon)
- Bourgondische ham in de rode port saus
Of gecombineerd met een of meerdere wild gerechten:
- Herten Goulash
- Hazenpeper
- Konijnenbout op Limburgse wijze
€29,50 p.p.
Kerst/winterbuffet diner:
- Aardappelpuree
- Rode koolsalade met appel en rozijnen
- Koude schotel
- Pastasalade
- Wildpastei met saus Monegask
- Serranoham met meloen
- Ham rolletje met asperge
- Gevuld eitje
- Kruidenboter
- Afbak mini broodjes
- Aardappelpuree
- Konijnenbout op grootmoederswijze
- Hertengoulash of Hazepeper
- Groente duo spruitjes en rode kool
- Gestoofde peertje
€29,50 p.p.
Viscombinatie
- Gerookte zalm
- Gerookte forel
- Krabsalade
- Cocktail saus
- Mosterddille saus
€7,50 p.p.
Vegetarische gerechten:
- Paprika gevuld met couscous
- Portabello met geitenkaas
- Courgettes bol gevuld met risotto
- Rode bieten burger
- Groenten taartjes
€1.75 p.p.
- Vegetarische kip in stroganoffsaus
- Vegetarische balletjes in tomatensaus
- Groente lasagne
- Risotto met champignons
€16,50 per kg
Soepen:
- Bospaddenstoelensoep
- Courgettesoep
- Oosterse pompoensoep
- Zoete aardappelsoep met buikspek
- Kreeftenbisque
€4,25 per halve liter
Fingerfood gerechten
- Serranoham met meloen in balsamico dressing met cactusvijg
- Gerookte zalm met groene asperges in mosterddille dressing
- Scampi spies op een bedje van venkel met truffeldressing
- Hollandse garnalen in een glaasje met appel. ijsbergsla en cocktailsaus
- Carpaccio
- Vitello tonato
- Wilde spinazie met gemarineerde eendenborst
- Gemarineerde champignons gevuld met roomkaas bieslook
- Bonbon van gerookte zalm met rucola sla en mosterddressing
- Bospaddenstoelensoep
- Courgettesoep
- Oosterse pompoensoep
- Zoete aardappelsoep met buikspek
- Kreeftenbisque
- Wilde paté met preiselberen marinade
€2,75 per stuk
Dessert:
- Tiramisu €5,50 per stuk
- Choco mousse €5,50 per stuk
- Aardbei romanoff €3,50 per stuk
Voorgerechten
- Carpaccio met rucola sla, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, zontomaat en truffelsaus
- Vitello tonato kalfsvlees met tonijn en cocktailsaus
- Serranoham met meloen
- Wild paté met preiselbeeren compote
- Gerookte zalmrolletje gevuld met roomkaas
- Stukjes forel en een gkaasje garnalencocktail
- Roden bieten carpaccio
- Carpaccio van hert
€9,50 per stuk
Warmevlees componenten
- Herten Goulash
- Hazenpeper
- Kalfs ragout
- Varkenshaas in bospaddenstoelen saus
€2,25 per 100 gr
Wildragout € 1,95 per 100 gr
Kippen ragout € 1,55 per 100 gr
Gehakt balletjes in tomaten saus € 1,55 per 100 gr
Konijn op Limburgse wijze € 7,50 grote bout
Desserts
- Panna cotta met rode besjes
- Tiramisu
- Romanoff met verse aardbeien
- Pure chocolademousse
- Bailey mousse
Alles in luxe glaasjes gemaakt.
€ 7,50 per stuk
Extra luxe desserts
Ruby Cube
Ruby Anglaise op een bodem van yoghurt met frambozencompote
Hazelnoot crunch taartje
Hazelnootbavarois met krokant interieur van karamel met hazelnootstukjes
Baba manque
Een opengewerkte bol van valrhona tropilla noir chocolade, gebakken banaan en mousse van mango passievrucht.
€9,50 per stuk
Cheesecake triple chocolade
Cheesecake sinaasappel
Geheel te bestellen €16,00 of per partje €2,75
Oud & Nieuw 2020
Tapas hapjes plank
- Diverse worst soorten
- Olijven/Zontomaat
- Pepadews
- Ansjovis spiesje
- Tomaat mozzarella spiesje
- Pikante kipspies
- Scampi spies
- Kaasblokjes
- Knabbelgroenten
- Vijgen brood
- Kaasplankje
- Gehaktballetjes met dipsaus
- Amuse van gerookte zalm
- Amuse van seranoham met meloen en cactus vijg
- Mini zalm wrap
€19,50 p.p.
Italiaans buffet
Warme gerechten:
- Lasagne
- Kip napoli
- Kalfsvlees in pesto saus
- Gebakken krielaardappeltjes met oregano en basilicum
Koude gerechten:
- Pastasalade
- Tomatensalade
- Rauwkost salade
- Gegrilde tomaatjes met mozzarella
- Serranoham met meloen
- Scampi's met truffelsaus
- Tapenade
- Kruidenbotor pommodori
- Olijven/Zontomaten
- Afbak breekbrood
€22,50 p.p.
Wij wensen u een fijne kerst en een gezond nieuwjaar.